Една голяма загуба на време по-малко. По официални данни след като си деактивирате акаунта от тук: https://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703 и ако не се изкушите да влезете отново с профила си в рамките на 14 дни , данните и снимките и цялото време което сте си загубили там ще бъдат изцяло и безвъзвратно изтрити. А дано. На мен лично ми писна. Следва мобилния телефон :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар